Results 1 to 5 of 5

Thread: Begin Carving, then machine just stops. NOTHING!

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    The Colony, TX - Suburb of Dallas
    Posts
    294

    Default Begin Carving, then machine just stops. NOTHING!

    Anyone ever have this issue? Using the rotary jig, uploaded project for Optimal. CW goes through process, and message "Begin Carving", Bit moves about 2 inches and just stops. Message still Begin Carving. and Nothing. Tried a different project. Same results. Any ideas?


  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    2,401

    Default

    Try re-formatting the data card and re-flash the firmware. It may not solve the problem but it's a good place to start. Also, check the ffc cable for flaws or loose connections.
    Steve

  3. #3
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    The Colony, TX - Suburb of Dallas
    Posts
    294

    Default

    Steve, I already re-flashed and re-formatted. One thing I noticed is that the Rotary spins extremely slow while the message displays "begin Carving". Will be calling CW this afternoon.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Vancouver Island
    Posts
    8,185

    Default

    That sounds to me like a tracking issue. The O ring on the brass roller touching the front rubber belt?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    The Colony, TX - Suburb of Dallas
    Posts
    294

    Default

    It was that. Talked with Chris L. CarveWright folks are the best!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •