Results 1 to 3 of 3

Thread: Blank screen

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Kiel, Wisconsin
    Posts
    249

    Default Blank screen

    I was going to scan something tonight and ran into a problem I've never had before. I was setting my scan area and I pressed enter to set the first corner of the scan, the probe lowered and when I pressed enter to confirm the display went blank. pressing enter again did nothing still blank and pressing stop raises the probe and puts me back to the start of "scan area". I tried it a couple of times in different corners and always the same thing.
    I have a c machine and use the jumper cable. I've done scans before ad never had a problem. I can use one of my other machines but that's not solving the problem.
    Suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Vancouver Island
    Posts
    8,162

    Default

    Reformat and reflash the card and try it again. It could just be a firmware problem. (That is unless the card works in another machine!)

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Great Texas Gulf Coast
    Posts
    5,326

    Default

    Sounds like the motion of moving down is pulling on something.
    CarveWright CX Packaged System - starting at $2000
    CarversClub 1 Year Subscription - $150.00/year
    Adv. Support w/out CC membership - $25.00/issue
    CarveWright Community Forum - PRICELESS!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •