Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Thread: Broke bit when drilling

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by fwharris View Post
    Did the cut motor spin up for the bit change step for starting your drill operation?
    You mean before it did the "find bit" process before drilling? Yes.

  2. #12

    Default

    Lovely. I think my head is going to explode today.

    Now I can't log in to the store site to buy new bits (going to buy two on the credit card in case this happens again)... It tells me my user name/account is wrong. I've tried every possible variation of my email address that I used to register, and nothing works. It *WOULD* be on a sunday, when nobody is there to answer the phone to help.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Vancouver Island
    Posts
    8,175

    Default

    The same happened to me. I had to go through the forgot password email thing.

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by bergerud View Post
    The same happened to me. I had to go through the forgot password email thing.
    It won't accept the email that I ***KNOW*** I used to register (I even have emails from LHR/carvewright in the inbox)

  5. #15
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Southeast Idaho
    Posts
    636

    Default

    I have 2 store user names because it didn't recognize me and I created the second account.

  6. #16
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    north ont Canada
    Posts
    2,359

    Default

    Just tried it now and was accepted
    Henry

    Every one has a photographic memory. Some just don't have film.

  7. #17
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Colorado
    Posts
    7,764

    Default

    Yes that is what I meant. Most times if there is an issue with the cut motor switch you will catch it then when the cut motor does not fire up for the bit change. With the machines set routine that it does for the before operations and catching it when it fails to do so has saved me a few "oh crap" moments. Hard to say what the problem was with you and the broken bit since your cut motor test ran good.
    RingNeckBlues
    My patterns on the Depot
    DC-INSERT It Just Sucks!

    Proven to out perform all others!
    Buy CarveWright
    Colorado FaceBook Users Group


    All patterns and projects that I share on the CarveWright forum are for your personal carving purpose. They are not to be shared, sold or posted on any other web site without permission from RingNeckBlues Designs.

  8. #18

    Default

    I made a new account on the store with the same email address and just placed my order for 2 1/8" cutting bits. Hope I can figure this out by the time they get here.

  9. #19
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Colorado
    Posts
    7,764

    Default

    I would run the cut motor test a few times to see if the problems pops up again. If it seems to be intermittent I would say that the problem is most likely in the X termination board.
    RingNeckBlues
    My patterns on the Depot
    DC-INSERT It Just Sucks!

    Proven to out perform all others!
    Buy CarveWright
    Colorado FaceBook Users Group


    All patterns and projects that I share on the CarveWright forum are for your personal carving purpose. They are not to be shared, sold or posted on any other web site without permission from RingNeckBlues Designs.

  10. #20

    Default

    Quote Originally Posted by fwharris View Post
    I would run the cut motor test a few times to see if the problems pops up again. If it seems to be intermittent I would say that the problem is most likely in the X termination board.
    Thanks. I'll do that and see if it fails again. How long should I leave it to run before hitting the button to stop the test each time?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •